BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL MERTCAN KÖMÜRCÜLÜK'ÜN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul 12 Kasım 2020 Perşembe günü saat 14.00'de Gazibey Mahallesinde hizmet vermeye başlayan Mertcan Kömürcülük'ün açılışını gerçekleştirdi.

Açılış programında; CHP Malkara İlçe Başkanımız Hülya Ertan, MHP İlçe Başkanımız İbrahim Zilbastı, İYİ Parti Malkara İlçe Başkanımız Şencan Pakalpakçıl, Belediye Başkan Yardımcımız Ersin Kaçar, Belediye Meclis Üyelerimiz Mustafa Özer ve Hasan Efe ve vatandaşlar yer aldı.

Açılışta kurdele kesimini yapan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, pandemi döneminde Malkara'da açılan iş yerlerine hemşehrilerimin destek vermesini temenni ederek, iş yeri sahibi Reşat Tunar'a  hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Gerçekleştirilen açılışın ardından, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul işletmeyi gezip, satışı yapılan ürünler hakkında bilgiler aldı.