BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL; MALKARA KURUMLAR ARASI 14 KASIM KURTULUŞ KUPASI HALI SAHA FUTBOL TURNUVASINA KATILAN TÜM TAKIMLARA TEŞEKKÜR EDERİZ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 13 Kasım 2019 Çarşamba akşamı saat 21.00’de Makara Belde Kent Halı Sahasında gerçekleştirilen Malkara Kurumlar Arası 14 Kasım Kurtuluş Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası final müsabakalarına katıldı.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un yanı sıra Malkara Kurumlar Arası 14 Kasım Kurtuluş Kupası Halı Saha Futbol Turnuvasına; Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Özer, Ahmet Nazif Balcı, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı İsmail Becerik ve çok sayıda sporsever katıldı.

Çok sayıda sporseverin takip ettiği Malkara Kurumlar Arası 14 Kasım Kurtuluş Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın final müsabakasında Malkara Devlet Hastanesi takımı ile Akçay Sürücü Kursu takımları karşı karşıya geldi. Nefes kesen final müsabakasında 7-3 lük skorla yenen Akçay Sürücü Kursu takımı Malkara Kurumlar Arası 14 Kasım Kurtuluş Kupası Halı Saha Futbol Turnuvasının şampiyonu oldu.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul final müsabakasını takip ederek, turnuvaya katılan sporcuları tebrik etti.

Final müsabakası sonrası yapılan kupa töreninde konuşan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Değerli hemşehrilerim öncelikle hepinize saygılar sunuyorum. Kurtuluş haftamızı coşkulu güzel bir şekilde geçirmek için çaba harcayan ter döken tüm sporcularımıza, katılan tüm takımlara, takımlara destek olan tüm sponsorlarımıza sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Akçay Sürücü Kursu takımını da tebrik ediyorum. Yarın Malkara’mızın Kurtuluş günü sebebiyle yapacağımız tüm etkinliklere hemşehrilerimizi bekliyorum.” diyerek birinci olan Akçay Sürücü Kursu takımı sporcularına şampiyonluk kupasını, turnuvada ikinci olan Malkara Devlet Hastanesi takımı sporcularına ikincilik kupasını, üçüncü olan Malkara Sanayi Sitesi takımını da üçüncülük kupasını, maçın hakemi ve takımların masörüne ise plaket takdim etti.