BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 13 Aralık 2018 Perşembe günü 10.300 ile 12.30 saatleri arasında Dereköy, Ballısüle, Deliller, Sırtbey ve Kalaycı Mahallelerine giderek Mahalle sakinlerini ziyaret etti.

Ziyaretlerde; Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ile Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde hemşerilerimizin talep ve isteklerini dinleyip, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ve Malkara Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, mahalle sakinlerini 19 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 20.00'de Kardelen Düğün Salonu'nda yapılacak olan Proje Tanıtım Toplantısına davet etti.

Dereköy, Ballısüle, Deliller, Sırtbey ve Kalaycı Mahallesi sakinleri ise Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hülya Ertan ile Yönetim Kurulu Üyelerine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür edip, çalışmalarında başarılar dilediler.