BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 13 Aralık 2018 Perşembe günü 18.30 ile 21.30 saatleri arasında Balabancık ve Çimendere Mahallelerine giderek Mahalle sakinlerini ziyaret etti.

Ziyaretlerde; Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten yer aldı.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde hemşerilerimizin talep ve isteklerini dinleyip, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ve Malkara Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, mahalle sakinlerini 19 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 20.00'de Kardelen Düğün Salonu'nda yapılacak olan Proje Tanıtım Toplantısına davet etti.

Balabancık ve Çimendere Mahallesi sakinleri ise Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hülya Ertan ile Yönetim Kurulu Üyelerine ve Belediye Meclis Üyeleri ve CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten’e yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür edip, çalışmalarında başarılar dilediler.