BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL GÜL KARDEŞLER LOKANTASI’NIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 05 Kasım 2018 Pazartesi günü saat 11.00'de Kurtuluş Caddesi üzerinde hizmet vermeye başlayan Gül Kardeşler Lokantası’nın açılışını gerçekleştirdi.

Gül Kardeşler Lokantası’nın açılış programına; Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Uslu ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve beraberindekiler, Gül Kardeşler Lokantası’nın açılış kurdele kesimini yaparak işletme sahibi Engin Nusah Gül’e hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Açılışın ardından işletme sahibi Engin Nusah Gül tarafından açılışa katılanlara ikramlarda bulunuldu.