BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL DÜNYA ADALET GÜNÜ SEBEBİYLE BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Dünya Adalet Günü sebebiyle Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 10 Temmuz 2019 Çarşamba günü 9.00 ile 10.00 saatleri arasında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Baro Temsilcisi Av. Fatma Süerden Köse'yi, Hakim Niyazi Öncü ve Cumhuriyet Savcıları Nilay Yılmaz ile Sait Yiğitbaşı'yı ziyaret ederek Dünya Adalet Günü kutlayıp kendilerine hediye takdiminde bulundu.

Hukuk güvencesinin ancak bağımsız yargı ile sağlanabileceğini vurgulayan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Hukuk, bugün sadece bireyler için değil toplumlar, ülkeler ve dünya için her zamankinden daha fazla önem arz etmektedir. Barışın en büyük güvencesi hukukun üstünlüğünü benimsemektir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Yurtta barış dünyada barış' prensibiyle tüm dünyada barışın hakim olması ve yarınlarda gücün hukuku değil, hukukun gücünün etkin olması temennisiyle Hukukun üstünlüğü ve bağımsızlığı için mücadele eden tüm hukukçularımızın Dünya Adalet Günü'nü kutlarım.“ dedi.