BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL’DAN VAKIFİĞDEMİR, AHİEVREN VE KÜÇÜKHIDIR MAHALLELERİNE ZİYARET

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 5 Aralık 2018 Çarşamba akşamı 18.30 ile 21.30 saatleri arasında Vakıfiğdemir, Ahievren ve Küçükhıdır Mahallelerine giderek mahalle sakinlerini ziyaret etti.

Ziyaretlerde; Belediye Meclis Üyeleri ve CHP Malkara Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, vatandaşların talep ve isteklerini dinleyip, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ve Malkara Belediyesi'nin çalışmaları, yatırımları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Mahalle kahvehanelerinde yapılan samimi sohbetlerin ardından Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, mahalle sakinlerini 19 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 20.00'de Kardelen Düğün Salonu'nda yapılacak olan Proje Tanıtım Toplantısına davet etti.

Vakıfiğdemir, Ahievren ve Küçükhıdır sakinleri ise Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’u Belediye Meclis Üyeleri'ni ve CHP Malkara Yönetim Kurulu Üyeleri'ni aralarında görmekten mutluluk duyduklarını belirtip, çalışmalarında başarılar dilediler.