BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'DAN TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ MALKARA ŞUBESİNE ZİYARET

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Türk Kadınlar Birliği'nin kuruluşunun 95. yıl dönümü sebebiyle 6 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 13.30'da Türk Kadınlar Birliği Malkara Şubesine giderek Kadınlar Birliği Malkara Şube Başkanı Belma Özsoy ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyarette bulundu.

Ziyarette; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Malkara Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük, CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten yer aldı.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Türk Kadınlar Birliği'nin kuruluşunun yıl dönümünü sebebiyle Kadınlar Birliği Malkara Şube Başkanı Belma Özsoy'a hediye takdim etti.

Türk Kadınlar Birliği Malkara Şube Başkanı Belma Özsoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri kendilerini unutmayan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a ve beraberindekilere teşekkür ettiler.