BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'DAN ŞEHİT SELİM VURAL'IN KABRİNE ZİYARET

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 13 Kasım 2015 yılında Diyarbakır'ın Lice ilçesinde şehit olan Uzm. Çvş. Selim Vural'ın kabrini ziyaret etti.

Ziyarette; Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, 95. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Albay Erkan Yıldız, Malkara İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Oktay Oğuz, Malkara İlçe Emniyet Müdür Vekili Fatih Mehmet Çetin, AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan,  Malkara İlçe Müftüsü Safi Çınar, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, vatandaşlar ve şehidimizin ailesi yer aldı.

Vatanımız için şehit olan kahramanlarımızı hiç bir zaman unutmayacağını belirten Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul;“ Malkaralı şehidimiz Selim Vural'ın şehit oluşunun haberinin bizlere ulaştığını  daha dün gibi hatırlıyorum. Ailesine acı dolu haberi nasıl vereceğimi uzun uzun düşündüm. Şehrimizde yetkili olan bir kişi bu acı dolu haberi ailesine bildirmeliydi. O gün belki de hayatımın en zor görevini yapmak şahsıma nasip oldu ve acı dolu haberi 13 Kasım 2015 Cuma günü  ailesine verdim. Yaşadığım o acı ve hüzün dolu sahneyi hiç bir zaman unutmayacağım. 4 yıl önce kalbimin en derin yerinde yaşadığım o acıyı şehidimizin kabri başında yeniden yaşıyorum. Allah şehitlerimizin ailesine sabırlar versin. Vatanımız için şehit mertebesine ulaşmış tüm şehitlerimize ve gazilerimize minnettarız.“ diyerek şehidimiz Selim Vural'ın kabri başında dua edip,  şehidimizin babası Hasan Vural'a şanlı Türk Bayrağımızı teslim etti.

Görevli imam hatipler tarafından okunan duaların ardından törene katılanlar tarafından şehidimizin kabrine karanfil bırakıldı.