BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'DAN İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ DR.REFET ÇEVİKER'E ZİYARET

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Halk Sağlığı Haftası dolayısıyla 8 Eylül 2020 Salı günü saat 9.30'da İlçe Sağlık Müdürü Dr. Refet Çeviker'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Refet Çeviker'in ve pandemi döneminde yoğun çalışma temposu göstererek toplum sağlığı için en ön safta yer alan sağlık çalışanlarının Halk Sağlığı Haftası kutlayıp, hediye takdiminde bulundu.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Refet Çeviker, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a İlçe Sağlık Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verip, bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.