BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'DAN ECZACILARA ZİYARET

Eczacılar Günü olması sebebiyle Malkara Belediye Başkanımız Ulaş Yurdakul, 14 Mayıs 2019 Salı günü 12.30 ile 15.30 saatleri arası  ilçemizdeki eczacılara ziyaret gerçekleştirdi.

Belediye Meclis Üyesi Ahmet Tezcan ve geçmiş dönem Belediye Meclis Üyesi Şinasi Koltuk'un da yer aldığı ziyaretlerde Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul;“ Ülkemizde 1968 yılından beri kutlanan eczacılık günü için ilçe merkezimizde sağlığımıza hizmet eden, aynı zamanda meslektaşlarım olan eczacılarımıza ziyaret gerçekleştirdim. Vatandaşlarımızın sağlık sorunlarına büyük bir duyarlılıkla yardımcı olmak için çalışan, eczacılık mesleğine ömür, emek ve gönül vermiş tüm eczacılarımızın 14 Mayıs Eczacılar Günü'nü kutlarım.“ diyerek günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Ziyaretler kapsamında, Pınar Eczanesi, Başar Eczanesi, Uslu Eczanesi, Tütüncü Eczanesi, Bilir Eczanesi, Şahin Eczanesi, Yeni Eczane, Doğuş Eczanesi, Hayat Eczanesi, Tezcan Eczanesi, Taşkın Eczanesi, Yazıcıoğlu Eczanesi, Zafer Eczanesi, Kaya Eczanesi, Uğur Eczanesi, Yurdakul Eczanesi ve Özsoy Eczanesi ziyaret edildi.