BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL’DAN DEVECİ, TETEKÖY VE YENİDİBEK MAHALLELERİNE ZİYARET

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 4 Aralık 2018 Salı akşamı 18.30 ile 21.30 saatleri arasında Deveci, Teteköy ve Yenidibek Mahallelerine giderek mahalle sakinlerini ziyaret etti.

Ziyaretlerde; Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Malkara İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Cumhuriyet Halk Partisi Malkara Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten yer aldı.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde hemşerilerimizin talep ve isteklerini dinleyip, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ve Malkara Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, mahalle sakinlerini 19 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 20.00'de Kardelen Düğün Salonu'nda yapılacak olan Proje Tanıtım Toplantısına davet etti.

Deveci, Teteköy ve Yenidibek Mahallesi sakinleri ise Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hülya Ertan ile Yönetim Kurulu üyelerine ve Malkara Belediye Meclis Üyelerine mahallelerine yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.