BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL ÇİFTÇİLERİMİZİN EKİN EKME GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 9 Ekim 2018 Salı günü saat 11.00'de Ekin Ekme Günü sebebiyle, Evrenbey Mahallesine giderek köy kahvehanesinde çiftçilerle bir araya gelip sohbet etti.

Gerçekleştirdiği ziyarette Belediye Ahmet Nazif Balcı da yer alırken,  Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul yol güzergahında çalışan çiftçi ile birlikte tarla sürdü.

Tüm çiftçilerimize doğal afetlerden uzak ekin dönemi dileyen Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul;“ Evrenbey Mahallesinde ikamet eden Recep amcamızla birlikte tarla sürdük. Yediğimiz her lokmada çiftçilerimizin emeği var. Göreve geldiğimiz günden bugüne Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak ile birlikte çiftçimizin her zaman destekçisi olduk, bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. Çiftçilerimizin emeklerinin karşılanacağı ve tane bereketinin bol olduğu bir yıl olmasını temenni ederim.“ diyerek tüm çiftçilerimizin Ekin Ekme Günü'nü kutladı.