BELEDİYE BAŞKAN ULAŞ YURDAKUL’DAN DİSK GENEL İŞ SENDİKASI MALKARA BELEDİYESİ İŞ YERİ BAŞ TEMSİLCİSİ YUSUF CEYLAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 7 Kasım 2018 Çarşamba günü saat 14.00’da Disk Genel İş Sendikası Malkara Belediyesi İş Yeri Baş Temsilcisi Yusuf Ceylan’a Belediye ek hizmet binasında yer alan DİSK temsilciliği odasında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette; Belediye Meclis Üyeleri Ali İhsan Uslu, İbrahim Zilbastı, Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert, Celal Yılmaz, Tüm Bel-Sen Malkara Belediyesi İş Yeri Temsilcisi Hatice Cesur ve sendika üyeleri yer aldı.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Disk Genel İş Sendikasının Malkara Belediyesi İş Yeri Baş Temsilciği seçimlerinde güven tazeleyerek tekrar seçilen Yusuf Ceylan’ı tebrik ederek hediyesini takdim etti.

Disk Genel İş Sendikası Malkara Belediyesi İş Yeri Baş Temsilcisi Yusuf Ceylan gerçekleştirdikleri ziyaret için Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve beraberindekilere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.