BAYRAMTEPE VE DAVUTELİ MAHALLESİ’NDE İKAMET EDEN HANIMLAR MALKARA BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Bayramtepe ve Davuteli Mahallesi'nde ikamet eden hanımlar, 6 Aralık 2018 Perşembe günü saat 13.30’da Malkara Belediye Binasına gelerek Belediye Meclis Odasında Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük tarafından ağırlandı.

Gerçekleştirdikleri ziyaret öncesinde Bayramtepe ve Davuteli Mahallesi’nde ikamet eden hanımlar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ve Malkara Belediyesi’nin Malkara’da tamamladığı ve devam eden yatırımlarını gezerek bilgi sahibi oldular.

Bayramtepe ve Davuteli Mahallesi’nde ikamet eden hanımlar Malkara'da yapılan yatırımlardan dolayı Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük aracılığı ile Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür edip, çalışmalarında başarılar dilediler.