AZİZ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

Malkara'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97'nci yıl dönümü sebebiyle, Kurtuluş Savaşı şehitlerimiz, Diyarbakır Lice'de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Selim Vural ve vatanımız için canlarını veren tüm şehitlerimiz adına, 13 Kasım 2019 Çarşamba günü öğle namazından önce Gazi Ömer Bey Cami'nde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Malkara Belediyesi tarafından aziz şehitlerimiz için okutulan Mevlid-i Şerife; Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, 95. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Albay Erkan Yıldız, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Oktay Oğuz, Malkara İlçe Emniyet Müdür Vekili Fatih Mehmet Çetin, AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan,  Malkara İlçe Müftüsü Safi Çınar, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer, Belediye Meclis Üyeleri, Malkara Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rahmi Işık, muhtarlar, vatandaşlar ve şehidimizin ailesi ile yakınları yer aldı.

Malkara'da görev yapan imam hatiplerin okuduğu duaların ardından Malkara Belediyesi personelleri tarafından vatandaşlara pilav ve ayran ikramında bulunuldu.