2019 - 2020 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2019 - 2020 Eğitim ve Öğretim Yılının başlaması sebebiyle, 9 Eylül 2019 Pazartesi günü saat 9.30'da Atatürk Anıtı önünde İlköğretim Haftası çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen törene; Malkara İlçe Kaymakamı Erkan Karahan, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Oktay Oğuz, İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Gülhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer, Siyasi Parti Başkanları ve Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, basın mensupları ve vatandaşlar katıldılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı'na sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile çelenk töreni sona erdi.

Çelenk sunma töreninin ardından saat 10.00'da Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda başlayan programda Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirdi.

Programda Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri şiirler okuyup, Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri Halk Oyunları gösterisini gerçekleştirdiler.

Yapılan Halk Oyunları gösterisinin ardından Malkara İlçe Kaymakamı Erkan Karahan, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve protokol üyeleri sınıfları ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet edip yeni eğitim ve öğretim yılında öğretmenler ile öğrencilere başarılar dilediler.

Programa katılanlara Mehmet Akif Ersoy İlkokulu tarafından ikramlarda bulunuldu.