14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ KUTLANDI

Belediye Başkanımız Ulaş Yurdakul, 14 Mayıs 2019 Salı günü saat 10.00'da Atatürk Anıtı önünde yapılan Dünya Çiftçiler Günü çelenk törenine katıldı.

Törene Malkara İlçe Kaymakamı Erkan Karahan, Belediye Başkan Yardımcıları Ersin Kaçar, Mustafa Özer, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, STK Başkanları ve Temsilcileri, Dernek Başkanları, muhtarlar, basın mensupları ve çiftçiler katıldı.

Malkara Ziraat Odası, 269 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, 209 Sayılı Malkara Tarım Kredi Kooperatifi ile Malkara Önder Çiftçi Danışmanlık Derneği'nin Atatürk Anıtına çelenk sunumları, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, Malkara Ziraat Odası Meclis Başkanı Teoman Kesebir'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.

Çelenk törenin ardından Malkara Ziraat Odası'nda Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Ziraat Odası Başkanı Mustafa Gündüz'ün ve tüm çiftçilerin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutlayıp hediye takdiminde bulundu.