"SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN" SLOGANI İLE MALKARA'DA KORONAVİRÜSE KARŞI DENETİMLER DEVAM EDİYOR

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Türkiye genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçemizde denetimlerde bulundular.

Denetimlerde İlçe Jandarma Komutanı Teğmen İsmail Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Yıldız,  Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar, Zabıta Müdürü Emrah Özsoybaş, kolluk kuvvetleri ve Zabıta Müdürlüğü personelleri yer aldı.

İlçe merkezinde gerçekleştirilen denetim kapsamında Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul işyerlerini tek tek gezerek, maske, sosyal mesafe ve temizlik konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundular.

Denetimlerin vatandaşlarımızın sağlığını korumaya yönelik yapıldığını belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “İlçe Kaymakamımız Sayın Kerem Süleyman Yüksel, İlçe Jandarma Komutanımız İsmail Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürümüz Ahmet Hakan Yıldız, Belediye Başkan Yardımcımız Ersin Kaçar, kolluk kuvvetlerimiz ve zabıta müdürlüğü personellerimiz ile birlikte ilçemizde koronavirüsün yayılmaması için hemşehrilerimizin aldığı tedbirleri denetledik. Hemşehrilerimize maske, sosyal mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulunarak, alınan tedbirlere uyulması gerektiğini belirttik. Süreci en sağlıklı şekilde atlatabilmek için önlemlerimizi almaya ve denetimlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu süreçte kurallara uyan esnafımıza ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Belirtilen tüm kurallara uyalım. Kurallara uyulmadığı takdirde cezai işlemin uygulanacağını hemşehrilerimize belirtirim.” dedi.