"SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN" SLOGANI İLE MALKARA'DA KORONAVİRÜSE KARŞI DENETİMLER DEVAM EDİYOR

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Özer Koronavirüs denetimleri kapsamında ilçemizde Koronavirüs tedbirleri kapsamında denetlemelerde bulundular.

Denetimlerde; İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Yıldız, İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ve Zabıta Müdürlüğü yetkilileri de yer aldı.

İlçe merkezinde gerçekleştirilen denetim kapsamında Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Özer işyerlerini ve Perşembe Pazarı alanında gezerek, maske, sosyal mesafe ve temizlik konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundular.

Koronavirüs salgını kapsamında alınması gereken önlem ve uyulması gereken kurallar konusunda esnafa ve vatandaşlara bilgilendirmelerde bulunan Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Özer uygulanan tedbirlerin devam edeceğini, vatandaşlara gerekli uyarılar ve bilgilendirmeler yapıldığını, kurallara uymamakta ısrar edenlere de cezai işlem uygulanacağını belirttiler.