“CUMHURİYETİN DEĞERİ VE CUMHURİYET DEĞERLERİ” KONULU RESİM, ŞİİR, KOMPOZİSYON VE AFİŞ YARIŞMASI DÜZENLENİYOR

Malkara Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında “Cumhuriyetin Değeri ve Cumhuriyet Değerleri” adı altında, İlkokul öğrencileri için Resim, Ortaokul öğrencileri için Şiir, Lise  öğrencileri için Kompozisyon ve Afiş yarışması düzenleniyor.

Düzenlenen yarışmaya katılım 15 Ekim 2020 Perşembe (bugün) günü başlamış olup, 27 Ekim 2020 Salı günü mesai bitiminde son bulacaktır.

Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler hazırladıkları resim, şiir, kompozisyon ve afişlerini 27 Ekim 2020 Salı günü mesai bitimine kadar Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Yarışmaya katılan öğrencilerimizin hazırladıkları resim, şiir, kompozisyon ve afişler, kurulan komisyon tarafından 28 Ekim 2020 Çarşamba günü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde değerlendirilecektir.

Yarışmacılar yapılacak olan yarışmalarla ilgili detaylı bilgileri 444 59 42 /dahili 114 numaralı telefonu arayarak Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü'nden öğrenebilirler.

Afiş yarışmasına ait şartname düzenlenmiş olup, diğer yarışma türlerine katılım sağlanabilmesi için herhangi bir şartname gerekli değildir.

Afiş yarışmasına katılacak öğrencilerimizin ekte sunulan şartnameyi incelemeleri tavsiye edilir.

Yarışmalara katılacak tüm öğrencilerimize keyifli dakikalar ve başarılar dileriz.

YARIŞMA ÖDÜLLERİ:

Birincilik Ödülü    : Çeyrek Altın