FİLİNTA'NIN MELEĞİ İSİMLİ TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği Filinta'nın Meleği isimli tiyatro oyunu 25 Mart 2015 Çarşamba gecesi saat 20.00'de Malkara Kültür Sarayında TKM oyuncuları tarafından sahnelendi.

Filinta'nın Meleği adlı tiyatro oyununu; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile eşi Seda Yurdakul, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmail Uzun, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı, Bahaettin Cömert, Celal Yılmaz ile İsmail Akkaya, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

İki perdeden oluşan Filinta'nın Meleği isimli tiyatro oyununda Türkiye'den Amerika'ya giderek orada yaşamaya başlayan Filinta ile Amerikalı kız Angela'nın hikâyesini konu alan tiyatro oyununda bir antika masa yüzünden ölümler ve hatta ölümden sonraki hayatlar izleyicilere aktarıldı. Mesut Esef Özfırıncı'nın yazdığı, yapımcılığını Mehmet Ülker'in ve yönetmenliğini Murat Başyazgan'ın yaptığı Filinta'nın Meleği izleyenlerin büyük bir beğenisini topladı.

Tiyatro oyununun sonunda Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, tiyatro oyuncularını sergiledikleri oyundan ve göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik ederek kendilerine çiçek takdim etti.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler