EMLAK VERGİSİ VE İŞYERLERİNE AİT ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNİN 1. TAKSİT SON ÖDEME TARİHİ: 31 MAYIS 2018 PERŞEMBE

Emlak Vergisi ve İşyerlerine ait Çevre Temizlik Vergilerinin 2018 yılı 1. taksitlerinin ödenmesine başlanmış olup, 31 Mayıs 2018 Perşembe günü mesai saati bitiminde sona erecektir.

Emlak Vergisi ve İşyerlerine ait Çevre Temizlik Vergilerinin 2018 yılı 1. taksitlerini ödemeyen mükelleflerden bitim tarihinden itibaren geçen her ay için ayrı ayrı olmak üzere %1.40 gecikme zammı alınacaktır.

Mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için Emlak Vergisi ve İşyerlerine ait  Çevre Temizlik Vergilerinin 2018 yılı 1. taksitlerini 31 Mayıs 2018 Perşembe günü mesai saati bitiminden önce ödemeleri gerekmektedir.

Sayın halkımıza önemle duyurulur.