EGE VE MARMARA ÇEVRE BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANI CAHİT İNCEOĞLU'NDAN BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'A NEZAKET ZİYARETİ

Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Başkanı Cahit İnceoğlu, 16 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 17.00'de Malkara Belediyesi'ne gelerek, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u başkanlık makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette; Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Uslu ile Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Müdürü İmam Bakır Damar'da yer aldı.

Ziyarette Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Başkanı Cahit İnceoğlu, Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği'nin çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Başkanı Cahit İnceoğlu'na gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Başkanı Cahit İnceoğlu, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.