CUMHURİYET HALK PARTİSİ SPOR KURULU TRAKYA BÖLGE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Spor Kurulu Trakya Bölge Toplantısı, 12 Ekim 2017 Perşembe günü 10.00 – 16.00 saatleri arasında Ergene Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya; CHP Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, İlçe Belediye Başkanları, CHP Spor Kurulu Genel Sekreter Yardımcısı Ayberk Yağız, CHP Spor Kurulu Dayanışma Meclis Başkan Yardımcısı Ayşe Atıl, CHP Spor Kurulu Yön. Mehmet Yurdadön, CHP Spor Kurulu Danışma Meclis Üyesi ve Akademisyen Hamdiye Şen, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz, Malkara Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali İhsan Uslu ve Malkara CHP Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantı, Cumhuriyet Halk Partisi Spor Kurulunun çalışmaları hakkında yapılan sunum ve bilgilendirme ile devam etti.

Yapılan sunum ve bilgilendirmenin ardından katılımcıların görüş ve önerilerinin alınmasıyla birlikte toplantı son buldu.