CHP TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ İLHAMİ ÖZCAN AYGUN’DAN BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL’A ZİYARET

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, 8 Ağustos 2018 Çarşamba günü saat 14.00'da Malkara Belediyesine gelerek Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u başkanlık makamında ziyaret etti.

Ziyarette; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert, Belediye Meclis Üyeleri Nuran Başkütük, Hasan Özgür, Malkara Muhtarlar Derneği Başkanı Bilal Temurtaş ve Güneşli Mahalle Muhtarı Süleyman Yavuz yer aldı.

Gerçekleştirilen ziyarette Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygun’a Malkara Belediyesi'nin projeleri ve çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verip, çalışmalarında başarılar diledi.

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.