CHP TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ FAİK ÖZTRAK'TAN MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'A ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, 16 Mart 2017 Perşembe günü saat 16.00'da Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u başkanlık makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Malkara Belediye Belediye Meclis Üyesi Cem Özkan  yer aldı.

Ziyarette Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak'a Malkara Belediyesinin çalışmaları ve yatırım planları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a Malkara İlçesi için yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.