CHP TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI İSMAİL DOĞAROĞLU VE MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'DAN CHP MALKARA İLÇE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı İsmail Doğaroğlu ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 15 Mayıs 2018 Salı günü saat 10.30'da Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanlığına giderek CHP Malkara İlçe Yönetim Kurulu üyelerine ziyarette bulundular.

Gerçekleştirilen ziyarette; Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük, CHP Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten ve CHP Malkara İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı İsmail Doğaroğlu ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Malkara İlçe Teşkilatının parti çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı İsmail Doğaroğlu, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek CHP Malkara İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.