CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ ÖZCAN PURÇU VE BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'DAN GAZİBEY İLE HACIEVHAT MAHALLELERİNE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Özcan Purçu ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 13 Kasım 2017 Pazartesi günü 17.30 ile 19.00 saatleri arasında Gazibey ve Hacıevhat Mahallelerine giderek mahalle sakinlerini ziyaret ettiler.

Ziyaretlerde; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Meclis Üyeleri Nuran Başkütük, Recai Örs ve Cumhuriyet Halk Partisi Üyeleri yer aldı.

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu ve Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Gazibey ve Hacıevhat Mahallelerinde kahvehanelere uğrayarak gerçekleştirmiş oldukları ziyarette mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinlediler.

Mahalle ziyaretlerinde, İzmir Milletvekili Özcan Purçu Cumhuriyet Halk Partisi çalışmaları hakkında bilgiler verirken, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da Malkara Belediyesi'nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Gazibey ve Hacıevhat Mahalle sakinleri gerçekleştirilen ziyaretten dolayı CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu ve Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür edip memnuniyetlerini belirttiler.

Hacıevhat Mahallesi ziyareti esnasında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Özcan Purçu'ya Hacıevhat Mahallesinde yapımına devam edilmekte olan Aile Yaşam Merkezi inşaatını gezdirerek, çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi.

Ayrıca Gazibey Mahallesi ziyaretinde Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Özcan Purçu'yu 2 Kasım 2017 tarihinde evi yanan vatandaşlarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.