CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ FAİK ÖZTRAK VE BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİLER

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 15 Nisan 2018 Pazar günü yapımına devam edilen Et Kombina Tesisi, Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri inşaat çalışmaları ve Sinanpaşa Ağaçlandırma Sahasında incelemelerde bulundular.

İncelemeler esnasında; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan da yer aldı.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul incelemelerde CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak'a yapılan çalışmaların son durumları hakkında detaylı bilgiler vererek, fikir alışverişinde bulundular.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a çalışmalarında başarılar diledi.