CANLI HAYVAN SATIŞ TESİSİ İÇİN İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Et Kombina Tesisi yanına kurulması düşünülen canlı hayvan satış tesisi için 5 Temmuz 2018 Perşembe günü saat 11.00'de Ticaret Borsası Binasında istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya; Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan Ticaret, Sanayi Borsası Başkanı Atilla Ayaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Malkara'yı havyacılığın başkenti yapmak için çalışmaların sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul;“ Çavuşköy Mahallemizde inşaat çalışmaları devam etmekte olan Et Kombina Tesisi yanına canlı hayvan satış tesisi kurmayı düşünüyoruz. Bugünkü toplantımızı da canlı hayvan satış tesisini nasıl yapabiliriz diye Ticaret ve Sanayi Borsası Başkanı Atilla Ayaz ve Tekirdağ Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan ile birlikte fikir alışverişinde bulunduk. Canlı hayvan tesisi kurulduğunda Malkara'da ki üreticilerimiz yetiştirdikleri hayvanlarını daha rahat ve daha karlı satış yapma olanağı sağlayacaktır. Malkara Trakya'da tarım ve hayvancılığın başkenti olacak diye hemşerilerimize söz verdik. Her zaman üreticimizin yanındayız. Çalışmalarımızın sonucunda Malkaramız Trakya'da tarım ve havyacılığın başkenti olacak.” dedi.