BELEDİYE MECLİS ÜYESİ NURAN BAŞKÜTÜK'TEN TÜRK KIZILAYI MALKARA ŞUBE BAŞKANI ÖMER MERAL'E ZİYARET

Malkara Belediyesi Meclis Üyesi Nuran Başkütük, 11 Haziran 2018 Pazartesi günü saat 14.00'de Türk Kızılayı Malkara Şube Başkanı Ömer Meral'e ziyarette bulundu.

Kızılay Malkara Öğrenci Yurdu'nda gerçekleştirilen ziyarette Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük, Türk Kızılayı Malkara Şube Başkanı Ömer Meral'e Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un selamını iletmesinin ardından Türk Kızılayı'nın 150. Yıl dönümünü kutlayıp, kendisine hediye takdim ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Türk Kızılayı Malkara Şube Başkanı Ömer Meral ise gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirtip, kendilerini hiç bir zaman yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve ziyareti gerçekleştiren Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük'e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.