BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞANLARIYLA YEMEKTE BULUŞTU

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 2 Eylül 2014 Salı akşamı saat 20.00'de Zabıta Teşkilatının 188. kuruluş yıldönümü dolayısı ile Zabıta Müdürlüğü çalışanlarına Bahar Turistik Tesislerinde yemek programı düzenledi.

Gerçekleştirilen yemek programına; Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile eşi Seda Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert ile eşi Remziye Cömert, Celal Yılmaz ile eşi Nezafet Yılmaz, Zabıta Müdürü Ercan Doğan, Kültür ve Sosyal İşleri Müdür Vekili Seza Kurbancılar, Zabıta Müdürlüğü çalışanları ile eşleri ve basın mensupları katıldı.

Yemekte Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert ve Celal Yılmaz, Zabıta Müdürlüğü çalışanlarının Zabıta Haftasını kutladılar.

Zabıta Müdürü Ercan Doğan ise; Malkara Zabıta Müdürlüğü olarak daha önceki yıllarda hiçbir kutlama töreni yapmadıklarını, Zabıta Haftasında ilk kez çelenk töreni yapılıp akşamında ise kendilerine ilk kez bir yemek programı düzenlendiğini belirtip, başta Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul olmak üzere, Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert ile Celal Yılmaz'a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler