BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL TEKİRDAĞ TABİP ODASININ DÜZENLEDİĞİ KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 12 Mart 2018 Pazartesi akşamı saat 19.30'da Tekirdağ Tabip Odası'nın 14 Mart Tıp Haftası kapsamında düzenlediği Süleymanpaşa Yelken İhtisas Kulübünde gerçekleştirilen kutlama programına katıldı.

Gerçekleştirilen kutlama programına; Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Dr. Gökhan Gözde ve davetliler katıldı.

Programda Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen tenis, tavla ve briç turnuvalarında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Gerçekleştirilen ödül töreninin ardından Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Dr. Gökhan Gözde yaptığı açılış konuşmasından sonra Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a sağlığa verdiği katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul kendisine verilen plaketten dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek; “Hemşerilerimizin sağlığı bizler için çok önemli. Hemşerilerimiz için sağlıklı bir kent inşa etmek birinci önceliğimiz. Ben de bir eczacı olarak sağlık sektöründe hizmet veriyorum. İnsan hayatının kutsallığından taviz vermeden, insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen, bu kutsal ve saygın mesleği büyük fedakârlıkla yerine getiren, en güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında özveriyle çalışan, başta siz hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Bana da bu güzel programda aranızda olma şerefini veren Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Dr. Gökhan Gözde'ye sizlerin huzurunda teşekkür ederim.” dedi.

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından program son buldu.