BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL "TAKIMINI KUR SAHAYA ÇIK" STREETBALL (SOKAK BASKETBOLU) TURNUVASINA KATILDI

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 9 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 18.00'de Mustafa Uysal Orta Okulu bahçesinde oynanan "Takımını Kur Sahaya Çık" Streetball (Sokak Basketbolu) turnuvasının 3. gününde İşimiz Gücümüz Malkara formasını giyerek takımda yer aldı.

Streetball turnuvasının 3. Gününde oynanan müsabakaları; Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, Belediye Meclis Üyeleri Cem Özkan ile Nuran Başkütük ve vatandaşlar izledi.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, turnuvaya katılan takımlara başarılar dileyerek, küçükler takımında ilk müsabakayı gerçekleştiren Duman takımı ve Hacıevhat takımının hakemliğini yaptı.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul genç basketbolculara destek vermek amacıyla kendiside sahaya çıktı. Streetball (Sokak Basketbolu) Turnuvasında oynadığı başarısı da izleyenlerden büyük alkış aldı.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul maç öncesi oynadığı takımla hatıra fotoğrafı çektirdi.

"Takımını Kur Sahaya Çık" Streetball (Sokak Basketbolu) Turnuvasının final maçları 11 Ağustos 2017 Cuma günü saat 18.00'de oynanacak.