BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI OSMAN TURGUTLUGİL'E NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 21 Nisan 2017 Cuma günü saat 11.00'de Malkara Süt Üreticileri Birliği Başkanı Osman Turgutlugil'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette; Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert ve Belediye Meclis Üyesi Cem Özkan yer aldı.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, belediyenin çalışmaları ve yatırım planları hakkında bilgiler vererek, Malkara Süt Üreticileri Birliği Başkanı Osman Turgutlugil'e çalışmalarında başarılar diledi.

Malkara Süt Üreticileri Birliği Başkanı Osman Turgutlugil, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert ve Belediye Meclis Üyesi Cem Özkan'a gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.