BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL SÜSLÜ BÜTİK'İN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 12 Mart 2018 Pazartesi günü saat 12.30'da Camiatik Mahallesi Başçeşme Sokak'ta hizmete başlayan Süslü Butik'in açılışını gerçekleştirdi.

Açılış törenine; Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un eşi Seda Yurdakul, Belediye Meclis Üyesi Selma Şentürk, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Malkara Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erhan Bingül, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Malkara da ticaret faaliyetlerinin genişlemesinin umut verici olduğunu belirten Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; "Yeni açılan Süslü Butik Malkaralı hemşerilerimize son derece kaliteli ve güzel bir hizmet verecektir. Zaten Şık ve Modern olan Malkaralı Kadınlarımızı bundan sonra daha güzel aksesuarlarla buluşturacak bir dükkân olacak. Malkara da 7 yıl sonra ilk defa nüfusunun arttığı bir dönemi yaşıyoruz. Umuyorum bu artış önümüzdeki yıllarda da devam edecektir. Açılışını yaptığımız iş yeri sahibine, hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olsun."dedi.