BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL ŞARKÖY İLÇESİ HALK PLAJINA MAVİ BAYRAK ÖDÜLÜ VE ARAMA KURTARMA BOTUNUN TESLİM TÖRENİNE KATILDI

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul 11 Haziran 2018 Pazartesi günü saat 11.00'de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Şarköy ilçesi Halk Plajına Mavi Bayrak Ödülü ve 5 adet Arama Kurtarma Botunun teslim törenine katıldı.

Mavi Bayrak törenine; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı Feyzi Ünal, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan, daire başkanları, TÜRÇEV Kuzey Ege Lideri Koordiatörü Doğan Karataş, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Engelli vatandaşlar için de özel olarak tasarlanan halk plajı,  vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, bayram tatilinde oluşacak yoğunluk göz önüne alınarak 5 adet cankurtaran arama kurtarma botu da tören kapsamında hizmete sunuldu. Böylelikle Şarköy ilçesinde 4. Tekirdağ genelinde ise 5. Mavi Bayrak, göndere çekilmiş oldu.

Konuşmaların ardından, TÜRÇEV Kuzey Ege Lideri Koordinatörü Doğan Karataş, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkan V. Serap Uluç, Şarköy Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Mengi, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok'a plaket takdim edildi.

Şarköy İlçesi Sosyal Tesis Önü Halk Plajında, Uluslararası Mavi Bayrak, törenle göndere çekildi.

Plaket takdimi sonrasında, mavi bayrağın göndere çekilmesi ve 5 adet cankurtaran botunun hizmete sunulması ile tören son buldu.