BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL MERT PEYNİRCİLİĞİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 15 Mayıs 2018 Salı günü saat 12.00'de 14 Kasım Caddesi üzerinde yer alan Mert Peynirciliğin açılışını gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen açılışa; İYİ Parti Malkara İlçe Başkanı Şencan Pakalpakçil, Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert, Celal Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri Nuran Başkütük ile Ali İhsan Uslu, CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten CHP Malkara İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Edilen duaların ardından Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Mert Peynirciliğin açılış kurdele kesimini yaparak işletme sahibine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yapılan açılışın ardından Mert Peynircilik işletme sahibi tarafından açılışa katılanlara ikramlarda bulunuldu.