BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL MALKARALI KÖY ENSTİTÜSÜ MEZUNLARINI AĞIRLADI

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 17 Nisan 2015 Cuma günü saat 10.00'da Köy Enstitülerinin kuruluşunun 75. Yılı ve Köy Enstitüleri Günü sebebiyle Malkaralı köy enstitüsü mezunları Hasan Durmaz, Necati Özdilek ve Hakkı Turan'ı makamında ağırladı.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Köy Enstitülerinin kuruluşunun 75. Yılı ve Köy Enstitüleri Günü sebebiyle köy enstitülerinin mezunları olan sizleri bugün belediyemizde ağırlamak istedik. Benim de annem ile babam öğretmen ve bu sebeple eğitim camiasına uzak değilim. Sizler birer ulu çınarsınız. Bugün sizleri burada ağırlamaktan dolayı büyük bir onur ve büyük bir mutluluk duyuyorum” diyerek Malkaralı köy enstitüsü mezunlarını kapıda karşıladı.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, toplumsal kalkınmaya ve ülke insanlarının özgür bireyler olarak yetişmesine önemli katkılarda bulunduklarından dolayı Malkaralı köy enstitüsü mezunları Hasan Durmaz, Necati Özdilek ve Hakkı Turan'a teşekkür edip kendilerine anı plaketi takdim etti.

Köy enstitülerinin kuruluş amacından bahseden Malkaralı köy enstitüsü mezunları, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a köy enstitüsünde öğrenim gördükleri yıllardaki hatıralarını anlatıp eski günlerini yâd ettiler. Ayrıca Malkaralı köy enstitüsü mezunları Hasan Durmaz, Necati Özdilek ve Hakkı Turan, Köy Enstitüleri Günü'nü unutmayıp önem vererek kendilerini makamında ağırlamasından dolayı ve hatıra olarak kalacak olan plaketler için Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür ettiler.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler