BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL MALKARA BELEDİYESİ TÜRK HALK MÜZİĞİ TOPLULUĞU İLE YEMEKTE BULUŞTU

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 26 Mart 2015 Perşembe akşamı saat 19.00'da Malkara Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu üyeleriyle Mia-Et Lokantasında yemek programında buluştu.

Gerçekleştirilen yemek programına; Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile eşi Seda Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı ve Türk Halk Müziği Topluluğu üyeleri katıldı.

Yemekte konuşma yapan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Gerçekten yoğun bir emek harcadınız. Birçok gecenizi bu çalışmaya ayırdınız. Sizlerin harcadığınız emeğe gerçekten çok teşekkür ediyorum. Hem Malkara Belediyesi hem de sizlerin adına çok güzel bir etkinlik oldu. Başta şefimize ve sizlere emeğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu akşam burada bizlere eşlik ettiğiniz ve bu akşamı bizlerle paylaştığınız için de sizlere ayrıca teşekkür ediyorum. Umuyorum ki daha güzel etkinliklerle ve daha güzel beraberliklerle daha sık şekilde bir araya geliriz” diyerek düşüncelerini belirtti.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un konuşmasının ardından Malkara Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Sanat Yönetmeni Özkan Gümüş ise; “Ben de bu çalışmalarımızda bizimle olan tüm gönüllü arkadaşlarımıza Başkanımızın huzurunda tekrar teşekkür ediyorum. Çok keyifli, çok güzel bir çalışma ortamı yaşattınız bize ve her türlü desteği verdiniz. Şahsım ve topluluğum adına size bu ince davranışınızdan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” diyerek Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkürlerini iletti.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler