BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL KOZYÖRÜK, GÜNEŞLİ, BAĞPINARI VE MESTANLAR GÜZERGÂHINDA YAPILAN YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Meclis Üyesi Şinasi Koltuk ile birlikte 6 Eylül 2018 Perşembe günü saat 15.00'de Kozyörük, Güneşli, Bağpınarı ve Mestanlar güzergâhında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan yol çalışmalarını yerinde incelediler.

Kozyörük, Güneşli, Bağpınarı ve Mestanlar güzergâhında yapılan sathi kaplama öncesi ön hazırlık çalışmalarını inceleyen Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, çalışmalar hakkında yetkililerden detaylı bilgiler aldı.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul yol çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekiplerimiz tarafından Kozyörük, Güneşli, Bağpınarı ve Mestanlar güzergâhında sathi kaplama öncesi ön hazırlık çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Ön hazırlık çalışmalarının tamamlanmasının ardından sathi kaplama işlemini gerçekleştirilerek kısa sürede yolu hizmete sunacağız. Göreve geldiğimiz günden beri mahallerimizin yol sorunlarını tek tek çözüyoruz. Mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun.” dedi.