BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL İSTANBUL’DA DÜZENLENEN 'CNR EXPO ULUSLARARASI İSTANBUL GIDA VE İÇECEK ÜRÜNLERİ FUAR'INDA SERGİLENEN BUĞRA PEYNİR HELVASI STANDINI ZİYARET ETTİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul 8 Eylül 2018 Cumartesi günü saat 14.00’de İstanbul’da düzenlenen CNR EXPO Uluslararası İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri Fuarına katılarak Buğra Peynir Helvası Standını ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ve CHP Şarköy İlçe Başkanı Alpay Var da yer aldı.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; ‘İlçemizin marka değerini arttırmaya yönelik böyle çalışmaların Malkara Belediyesi olarak her zaman yanındayız. Yapılan bu çalışmanın ilçemizin ulusal ve uluslararası platformda tanınırlığının ve marka değerinin artması bizler için gurur verici. Yeni ürettiği leziz çeşitler ile memleketimizin ürünlerini Dünya ile buluşturan Buğra Süt Ürünlerine hem Malkaramızın tanıtımını yaptığı için hem de üretime ve istihdama ciddi bir katkı sağladığı için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.’ dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Buğra Peynir Helvası Sahibi Hüseyin Bilgir, ‘Yeni ürünlerimizin tanıtımını yapmak için CNR EXPO Uluslararası İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri Fuarına katılarak Türkiye’de ilk kez üretimini yaptığımız “Meyveli Peynir Helvası” çeşitlerimizle sektöre damga vuracağız. Tüm çabamız ürünlerimizin ve İlçemizin marka değerini ileriye taşımak. Yeni markamız “Fruit Chee” adı altında yaban mersinli, çilekli ve portakallı ürünlerimiz Türkiye’deki birçok ulusal markette ve satış noktalarında yerini aldı.’ dedi.