BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL İLE TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİ ORAL KARAKAYA YAPIMI DEVAM ETMEKTE OLAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya ile birlikte 9 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 15.30'da yapımı devam etmekte olan Aile Yaşam Merkezi ve Et Kombina Tesisi çalışmalarını yerinde incelediler.

İncelemeler esnasında; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı ile İsmail Akkaya, Belediye Meclis Üyesi Recai Örs ve TESKİ Malkara Şube Müdürü Kenan Taşkın yer aldı.

Aile Yaşam Merkezi ve Et Kombina Tesisi çalışmalarını yerinde inceleyen Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, yetkililerden çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alıp, çalışmalarında kolaylıklar dilediler.