BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL GÖNENCE MAHALLESİ'NDEKİ YOL ÇALIŞMASINI YERİNDE İNCELEDİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 11 Ağustos 2015 Salı günü saat 11.00'de S.S. 269 Sayılı Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Belediye Meclis Üyesi Cem Özkan ile birlikte Gönence Mahallesi'ne giderek Malkara Belediyesi tarafından yapılan yol yapım çalışmasını yerinde inceledi.

Gönence Mahallesi'nde muhtelif yerlere asfalt serilmesi hakkında yetkililerden bilgi alan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ayrıca Gönence Mahallesi Muhtarı Süleyman Galata ve mahalle sakinleriyle muhtarlık binası önünde oturarak kendileriyle sohbet ederek sorunları ve istekleri dinleyip, Malkara Belediyesi'nin çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgiler verdi.