BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASI KAPSAMINDA ÇOCUKLARA OKUMA KİTABI DAĞITTI

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 14 Kasım 2017 Salı günü saat 12.00'de Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında Eski Otogar Alanında çocuklara okuma kitabı dağıtımı gerçekleştirdi.

Kitap dağıtımında okumanın önemine değinen Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Dünya Çocuk Kitapları Haftası dolayısıyla farkındalık oluşturmak, çocuklarda okuma sevgisini yaratmak ve yaymak için böyle bir etkinliği yaptık. Dünyamızı nasıl insansız düşünemezsek, insanı da kitapsız düşünemeyiz. Kitapları hayatımızın bir parçası olarak görmeli ve onları bize yol gösteren dostlarımız olarak düşünmeliyiz. Kitaplar bizim en iyi dostlarımızdır” diyerek çocuklara okuma kitabı dağıttı.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul okuma kitabı dağıtımını gerçekleştirdikten sonra çocuklardan daha fazla kitap okumalarını istedi.

Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında düzenlediği etkinlikte 500 adet çocuk okuma kitabı dağıtıldı.