BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'DAN YAŞLILARA BÜYÜK VEFA

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle 23 Mart 2015 Pazartesi günü 10.00-12.00 saatleri arasında eşi Seda Yurdakul ile birlikte Malkara merkezde bulunan bazı yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Şehit Annesi Şerife Kartal, Şehit Annesi Ulviye Karayel, Esma Masat, Ayşe Özdemir, Emine Karadağ, Lütfiye İsyan ve Fatma Özlem'i evlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul kendilerine hediye ve çiçeklerini takdim etti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Nevin Geçkin ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelinin de yer aldığı ziyarette yaşlı vatandaşlarla sohbet ederek ihtiyaçlarını, isteklerini, hal ve hatırlarını soran Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Sizler bizim tarihi çınarlarımızsınız. Sizlerin hayat tecrübeleri de bizler için çok önemli. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk söylemiş olduğu ‘Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu; o milletin yaşama kudretinin kıstasıdır' sözünde yaşlılara vermemiz gereken değeri açıkça ifade etmiştir. Saygı, sevgi ve hoşgörü sizlere olan bir minnet borcumuzdur” dedi.

Yılların getirmiş olduğu tecrübeleri ve anılarını Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile paylaşan yaşlı vatandaşlar, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un kendilerini ziyaret için yanlarına geleceğini duyduklarında ise çok sevindiklerini söylediler. Kendilerini unutmayıp büyük bir vefa örneği göstererek yanlarına gelen Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler