BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL’DAN VERO MADENCİLİĞE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 16 Ağustos 2018 Perşembe günü saat 14.30’da Doğanköy Mahallesinde faaliyete geçen kapalı maden işletmesi Vero Madenciliğe giderek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Doğanköy Mahallesi’nde faaliyete geçen Vero Madencilik kapalı maden işletmesinin çalışmalarını yerinde inceleyerek, firma sahiplerinden ve yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Hayırlı olsun ziyaretinde Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Doğanköy Mahallemizde yeni faaliyete geçen Vero Madencilik ilçemize istihdam ve enerji konusunda katkı sağlayacak. Yeni açılan işletme sayesinde Malkara’ya ciddi anlamda istihdam sağlayacak. Bunun sonucunda gençlerimiz ilçemizde iş bulma imkanı bulacaklar. Bu bizler için sevindirici bir durum. Çevreye duyarlı ve ülkemize yeni değer katacak bir firma olmasını temenni ediyor ve kazasız belasız çalışmalar diliyorum. İşletme ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

İşletme sahipleri Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı duydukları memnuniyetlerini belirtip, teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.