BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'DAN MALKARA HAMALLAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİNE ZİYARET

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 4 Temmuz 2018 Çarşamba günü saat 18.00'de Malkara Hamallar Yardımlaşma Derneğine giderek roman vatandaşlara ziyarette bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette; Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük, CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten, CHP Malkara İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Yeniceli ve Malkara Romanlar Derneği Başkanı Niyazi Güneş yer aldı.

Ziyarette Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, roman vatandaşlara Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin ve Malkara Belediyesi'nin çalışmaları, projeleri ile yatırımları hakkında bilgiler verip, sorunlarını, önerilerini ve isteklerini dinledi.

Roman vatandaşlar Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a Malkara'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.