BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'DAN GEÇMİŞ DÖNEMLERDE GÖREV YAPAN BELEDİYE BAŞKANLARI VE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE İFTAR YEMEĞİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 11 Haziran 2018 Pazartesi akşamı Malkara Belediyesinde geçmiş dönemlerde görev yapan Belediye Başkanlarına ve Belediye Meclis Üyelerine Lezz & Et lokantasında iftar yemeği verdi.

Gerçekleştirilen iftar yemeğine; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile eşi Seda Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz, Malkara Belediyesi'nde geçmiş dönemlerde görev yapan Belediye Başkanları, geçmiş dönem Belediye Meclis Üyeleri, mevcut Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

İftar sonrasında okunan duaların ardından konuşma yapan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Sayın başkanlarım, değerli meclis üyelerimiz bu akşam bizlerle birlikte olduğunuz için teşekkür ediyorum. Malkara'ya şimdiye kadar yapılan hizmetler için hepinize teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha güzel bir Malkara için çalışıyoruz. Sizlerin birikiminden, tecrübelerinden faydalanıyoruz. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Umuyorum ki Mübarek Ramazan Ayı Malkara'mıza, Türkiye'mize ve tüm İslam Âlemine barış, huzur ve kardeşlik getirir. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin.” dedi.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un yaptığı konuşmasının ardından iftar programı son buldu.